Astrid van Rijn • Beeldend kunstenaar

Eerste expositie ArtNomaden! Welkom.

 

Directeur Museum Gouda, Marc de Beyer, opent de allereerste expositie van de internationale Kunst Community ARTNOMADEN.
Tevens een woord door Ruud Vermeer, hoofdredacteur Pandora, Magazine kunst en Cultuur.

Op vrijdag 29 maart om 20 uur bent u van harte uitgenodigd om bij deze primeur te zijn.

Firma Van Drie
Achter de Kerk 13
2801 JX Gouda
Openingstijden
Woensdag t/m zondag 12.00 – 17.00 uur.

ARTNOMADEN is een kunst Community waarbij de groep aangesloten kunstenaars hun krachten bundelen en overtuigend onafhankelijk blijven als kunstenaar. Deze subsidie vrije, selfsupporting groep biedt haar kunstenaars een podium om buiten de gebaande paden haar/zijn kunst te tonen, puur en zonder commerciële tentoonstellingsstrategie.

 

“als groep versterken we elkaar zowel op artistiek als op zakelijk organisatorisch gebied zodat we in staat zijn dergelijke reizende projecten op te zetten. Wij geven onszelf een podium om “kunst met een randje ” te kunnen tonen….”aldus mede – initiatiefnemer Dindi

COMMUNITY LEDEN Marc Janssens (BELGIUM), dindi. (NL), Birgitta Sundström Jansdotter (SWEDEN_NL), Ludmilla van der Spoel (NL), Henrique van Putten (NL), Vittorio Roerade (NL), Marie Louise Elshout (NL), Danielle Luinge (NL), Sanne Maes (NL), Lobke Burgers (NL), Riëlle Beekmans(NL), Kunstenaarsduo Van de Camp en Heesterbeek (NL), Giovanni Winne (BELGIUM), Rem van den Bosch (NL), Michel Vaerewijck (BELGIUM), Wietse Eeken (NL), Astrid van Rijn (NL), Wilma Kun (BRASIL_ITALY_NL)

Van harte welkom!

www.artnomaden.com