Astrid van Rijn • Beeldend kunstenaar

Expositie ‘3 of a Kind’

“3 of a Kind”
Astrid van Rijn, Petra Geerts, Roel Wester

De opening van de expositie vindt plaats op 15 februari om 16.00 uur met een duo-optreden van een van de beste contrabassisten van dit moment Stefan Lievestro en aanstormend talent gitarist Olivier van Niekerk.
Inloop is om 15.30 uur.
U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
expositie van 15 feb. 2020 t/m 14 maart 2020

Astrid van Rijn heeft zich de afgelopen twee jaar vooral bezig gehouden met zoeken naar een vorm waarbij haar liefde voor tekenen en fotografie samenkomen.
Tijdens deze expositie is het nieuwste werk van Astrid te zien; een vervolg op haar serie “Koolstof” waarin kleur zijn intrede doet en het gebruik van verschillende materialen meer en meer wordt toegepast.

Petra Geerts wordt in haar werk ge├»nspireerd door de “wederopbouw” in Rotterdam en de stadsvernieuwing waarin zij werkzaam is geweest.
“Die stad komt nooit af. Ik hou van de drukte van de stad, werk in uitvoering, industrieterreinen en fabrieksschoorstenen” aldus Petra. Dit is momenteel de basis van haar werk en zij gebruikt daarbij gemengde technieken.

Het werk van Roel Wester is gesitueerd in de stedelijke agglomeratie, met Nederland als achterliggende kracht.
Zelf zegt hij over zijn werk: “De overdaad aan mogelijkheden, vergezichten, architectuur en sferen probeer ik samen te vatten. Deze stedelijke explosie breng ik in kaart door middel van abstracte landschappen die ik een mystieke lading geef. Alsof alles wat zich manifesteert op aarde een blauwdruk is van boven”.